Nieuw product: de pronkfamilie
Joeff.nl

Nieuw product: de pronkfamilie

Prachtig abstract design dat jouw familie symboliseert

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

DE PRONKFAMILIE
Een waar pronkstuk! 6 abstracte figuren die samen jouw familie symboliseren. 6 mens figuren van groot naar klein en een figuur dat een ‘beestje’ symboliseert. Het grootste figuur is ongeveer 20cm hoog.

Een grote inspiratiebron voor onze ontwerpen is de natuur. Een inspiratie als we het hebben over materiaalgebruik, maar ook zeker voor de vormen en de eenvoud van het ontwerp. Het gevoel dat het klopt, logisch is en precies zo moet zijn. Juist in die eenvoud. Voor deze pronkfamilie zochten we naar abstracte vormen die zowel kracht als warmte, liefde en verbondenheid uitstralen. De combinatie van werken met echt walnoot- of eikenhout maakt het compleet.

EEN WAAR PRONKSTUK
De cirkel van PET-vilt heeft een diameter van ongeveer 16,5cm. Er zitten 19 gaten in waar de houten figuren naar eigen invulling in geplaatst kunnen worden. De gaten druk je uit het vilt waardoor je zelf bepaalt waar je de figuren plaatst.

Gemaakt in Nederland met de Mooiste Materialen
Wat we zeker belangrijk vinden om te vertellen is dat alle onderdelen van deze pronkfamilie in Nederland gemaakt zijn. Het ‘wandplateau’ is gemaakt van PET-vilt. Dit materiaal is weer gemaakt van gerecyclede petflessen, hoe tof! De houder om dit plateau mee aan de wand te bevestigen en de familieset zijn gemaakt van walnoot- of eikenhout. Deze prachtige onderdelen worden ook in Nederland vakkundig gemaakt.

Een Persoonlijk Cadeau en Toevoeging aan je Interieur
De pronkstukken worden ontworpen met het idee dat je iets in huis haalt dat niet maar voor even leuk is. Het voegt waarde toe, iets persoonlijks.

De PRONK Collectie
De PRONK collectie bestaat op dit moment uit 2 pronkstukken: de pronkfamilie en de pronkgeboortebloemen. Deze laatste bestaat uit de pronk wandplateau in combinatie met een selectie van onze geboortebloemen. De pronkstukken worden uitgebreid, want op de planning staat ook pronkkunst, de pronklamp, pronkklok en meer!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top