Help mee om de wereld groener te maken
Heeej.nl B.V.

Help mee om de wereld groener te maken

Design for Birds and for you!

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Het hedendaagse landschap wordt gedomineerd door gebouwen en beton. Hierdoor vinden vogels steeds moeilijker geschikte nestplaatsen en het juiste voedsel.

Onze hoogwaardige vogelhuizen bieden een perfecte broedplek aan verschillende soorten vogels. Ze staan prachtig in een moderne tuin of op een hip dakterras en hebben echt een grote aantrekkingskracht op onze gevleugelde vrienden. En wat zo leuk is: Je doet jezelf er ook een groot plezier mee want ze zijn prachtig om te zien! Dat wordt genieten. Zo wel voor de vogels als voor jou

Naast nestplaatsen spelen voederhuisjes een belangrijke rol in het ondersteunen van de lokale vogelpopulatie. Met een voederstation zorg je ervoor dat de vogels altijd toegang hebben tot voldoende voedsel. Zo creëer je een plek waar vogels kunnen uitrusten, bijtanken en genieten van de gastvrijheid die jij ze biedt.

GENIET LANGER, KOOP DUURZAAM
Koop producten met een verhaal en geen anonieme dertien in een dozijn spullen. Als je weet wie de ontwerper en/of de maker is en wat het verhaal er achter is, dan zal je trots zijn op de keuze van je aankoop. Je realiseert je dat je iets bijzonders hebt aangeschaft waar je heel lang van gaat genieten.

Ongemerkt maak je met deze beslissingen zelf deel uit van een duurzame oplossing: doordat je bewuster shopt stap je weg van een wegwerpmaatschappij.

Heeej heeft duurzame keuzes gemaakt in haar concept. Doe je ook mee?

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top